Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 4. toukokuuta 2013

Viikonloppua

Meidän kissa tuntuu olevan ihastunut skoottereihin. Ensin oman skootterin päällä ja sitten tyttären kaverin ajopelin päällä. 
Tänään on ollut menevä päivä. Lastattiin ja ajettiin kaksi kuormaa krääsää kaatopaikalle isännän kanssa. Sitten piti vielä käydä katsomassa meidän koulun vanhempainyhdistyksen  väsäämää yhteistä tapahtumaa. Siellä oli poliisi esittelemässä poliisiautoa. Sisälle olisi saanut mennä mutta meidän lapsille iski rimakauhu. 
Kävin vappupallot vapun jälkeen niin sai liki puoleen hintaa. Se oli taktikoitu veto. Säästyi rahaa ja väliäkös tuolla onko se päivää ennemmin vai myöhemmin ostettu. 


Tässä meidän nuorin neiti katselee poliisisetää. 


Ja jatketaan iltaa MM-jääkiekon parissa...... Meidän pojalla jääkiekkoharkat jatkuu juhannukseen asti, jonka jälkeen on kuukauden kesäloma. Ja sitten jatkuu taas kausi yleensä heinäkuun loppuviikolla. Loma-aikana valmentaja toivoo poikien tekevän omatoimista harkkaa kotioloissa. Yleensä se kyllä on aina jäänyt vaikka siitä pitäisi pitää kirjaa mitä on tullut tehtyä ja valmentaja tarkistaa laput kesän jälkeen. Viime kesänä huvitti kun ei kovin moni lähde luistelemaan ja pelaamaan jääkiekkoa HEINÄKUUN lopulla. Helteellä. Ei kyllä ollut pojallakaan kovin into pinkeänä silloin siihen hommaan. 
Voimistelun pitäisi loppua jossain kesäkuun puolivälissä. Sen jälkeen tytär lopettaa ainakin tuon rytmisen voimistelun. Katsoo saako siirryttyä takaisin telinevoimisteluun vai ottavatko enää kun on jo niin vanha. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti