Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Tauti taittuu

Tauti alkaa talttumaan. Vielä on tässä lauantaina ollut olo ihan pyörryksissä. Iltaa kohden huomattavasti parempi. 7v sai kuumeen ke-to yönä. Edelleen lievässä kuumeessa. Ensimmäisen vuorokauden oli liki 40 kuumetta. Torstaina kävin lääkärissä äitini avustamana. Tutkivat keuhkokuumeen röntgenissä. Ei ollut onneksi sitä. Joku virus vain sitten. Näytin aivan kuin olisin katuojasta noussut muutaman päivän putken jälkeen. Ei voinut ainakaan lääkäri väittää etten olisi sairas. =D  Lääkäri sanoi lopuksi, että jos naama tuosta vielä kalpenee niin pitää tulla takaisin. Tuumasin että tuskin tästä kalpeammaksi pystyy muuttumaan. Tohtoria hymyilytti. 
Äiti leipoi keskiviikkona munkkeja meille. Sain ihan sellaisen alas. Muuten en viiteen päivään juurikaan saanut mitään alas. Olo on melko kevyt ja luiseva. Syömistä on pitänyt ihan harjoitella kun ei tunne tarvetta sellaiseen. Ehkä ruokahalu palaa kuntoutumisen vauhdissa. 


Tässä poikani kanssa jakamani sairasvuode. Tuossa vieressä minä olen viettänyt lähes koko viikon. Vessaanmenoakin piti tunti suunnitella kun oli niin ison työn takana nousta ylös ja hoippua vessaan asti. 


Toivottavasti ensi viikko on normaali. Uudella puhdilla siihen suuntaan. 
13 veelle tuli tänään pari kiekkokaveria yökylään. Pojat aloitti sählymatsilla meidän olohuoneessa. (on tilaa) Sitten ne lähti puolen tunnin hölkkälenkille tuonne tielle. Kiekkoharkkojen tyyliin. Sitten ne istui hetkeksi tietokoneelle ja sitten leikkivät isot pojat piilosta reilun aikaa. Saunasta ne juosta viipotti rantaan, liekö yrittäneet voiko rannan jäissä jo uida. En tiedä antoiko jää periksi. Sitten ne viipotti hirveää kyytiä takaisin saunaan. Pikkuisen on naurattanu nuo noiden hommat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti