Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 19. helmikuuta 2013

Linna sun muuta

Ostettiin nuorimmaiselle pahvinen koottava linna viime torstaina. Koristelu menossa isoveljen kanssa. 
Viikonloppu meni vauhdikkaasti. Lauantaina aamupäivällä käytiin 7 vuotiaan kanssa viimeisessä toimintaterapiassa haikeana. Sieltä ajettiin suoraan reilun kilsan päässä olevaan jäähalliin isoveljen käynnissä olleeseen kiekko-otteluun. Jäätiin moneksi tunniksi, koska ottelua seurasi vielä toinenkin tunnin väliajalla ja itse jäin myymäään kahvia toisen ottelun ajaksi sinne. Illaksi kotiin. 
Sunnuntai-aamuna lähdettiin viemään 13v ja kaksi kaveriaan kauemmas laskettelemaan ja 3 nuorinta omaa samalla reissulla sitten Hoploppiin riehumaan. Kotona ehdin käydä sitten vähän syömässä kun vielä kävin vanhimman illalla käyttämässä omissa harkoissaan kaupungissa. Otin luistimet mukaan ja kiersin 4 km jäälenkkiä sataman jääradalla. Luulin että en seuraavana päivänä kävele kun en viime talvenakaan luistimilla käynyt enkä tänätalvenakaan vielä kertaakaan. Ei tullut mitään vaikka alussa jäällä koski kamalasti jalkoihin.
Illalla myös kotiin päästyään 13v totesi, että pitäis varmaan tikata sääri. No, siltä oli irronnu parin temppulaskun jälkeen temppusuksi jalasta ja tullut kulma edellä sääreen. Kaikki vaatteet rikki ja veressä ja syvä haava siinä sitten. Yäk! Maanantaina isi vei pojan tohtorille, muttei siihen enää voinut tikkejä laittaa kun liian kauan aikaa kulunut. Niin sitten on jääkiekkokiellossa 3-4 viikkoa, koska paraneminen vie paljon pidempään. 

Ja maanantaina välipalan jälkeen 3v hoitolainen pyysi, että maalataan. Niinpä sitä sitten alettiin maalata kun kaikki olivat saaneet syötyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti