Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 12. elokuuta 2017

Lauantaivapaa

Olen lomalla. Lauantai-lomalla. Siivottu kaiken päivää. Eilen lähti kaksi isälle ja tänään aamupäivällä vein 14veen isälleen myös ja 1veen kummeille yökylään eka kertaa. Siellä menee kuulemma ihan hienosti. Saa nähdä mitä tuumaa iltasella nukkumaan mennessä.
Talo on siisti. Ihanaa rauhassa oli siivota paremmin. Ja nautin, kun ei tarvitse kompastella kattiloihin keittiön lattialla eikä muuallakaan. 1v kun purkaa kattilakaapin summuut jatkuvaan pitkin poikin. Katsokaa, lattialla ei ole yhtään mitään!!! Ei edes ruuantähteitä liiskattuna. 17v on kotona, mutta siitä ny ei ole paljon haittaa. Kunhan ruuan eteen laittaa. (runollista)
Päivän ruoka
Ihmeellistä oli myös syödä jäätelö KESKELLÄ PÄIVÄÄ!!!

Aiemmin tapahtuneet kuvat:
Välipala etuterassilla.


Puistohetki nuorimpien kanssa..


Koulut ja arki alkoi. On vielä jonkinlaista säätämistä aamujen kanssa kun taas joudutaan nousemaan huomattavasti aikaisemmin. 11v nyt on kaiken lomaa noussut viim yleensä seiskalta, mutta nyt pitäisi muutamana päivänä nousta viim puoli seiskalta. Se oli vaikeaa. 8veen koulu ei ole koskaan alkanut ennen kasilta. Nytpä alkaa joka aamu.

Tässä kirjoitellessa näyttää meidän seinänaapuriin muuttavan sakkia. Saa nähdä minkälaista. Ainakin äänistä päätellen hilpeää. Eikä kovin vanhaa ilmeisesti.

Pitää varmaan lähteä illemmalla katselemaan kaupunkia. Jos on tylsää, tulen äkkiä kotiin, jos ei, tulen myöhään kotiin. Hieman outoa. Ei ole koskaan ollut valinnanvaraa lähteä itse yksin johonkin. Ei tunnu oikein todelliselta. Katsotaan mitä eteen tulee!

1 kommentti:

  1. Toivottavasti ei kovin aikaisin tarvitse kaupungilta kotiin tulla. Nauti nyt tästä kaikesta vapaasta joka on sinulle järjestynyt. Muistelen että minullakin oli tuollaisia hetkiä jokunen reilu 10 vuotta sitten. Mutta minulla taisi mennä hetket nukkumiseen. Tyhmä minä!!!

    VastaaPoista