Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ruuanlaittoa ja laiskottaa



Löysin vahingossa kivan perhepäivähoitajan blogin ja lisäsin sen tuohon viereen listaan. Täällä muuten on viikonloppua vietetty tänään yksillä 3v synttäreillä käyden ja vaan kököttäen. Jääkiekkoilijamme lähti kiekkobussilla perjantaina Lappeenrantaan pelaamaan ja tänään tulee takaisin. Veikattaisiin, että turnauksesta tulee kultaa. Tällä hetkellä kaiketi viimeinen eli viides peli tähän viikonloppuun. Se on loppuottelu. Pitää varmaan alkaa keittää mitalikahveja kotiinpalaavalle, mutta tänään vähän huono keittää  kun tulee arviolta 21.30 kotiin ja aamulla pitäisi 6.30 herätä koulubussiin. Ei ihan kahvia kannata juoda enää tänäiltana. Poika oppi juomaan kahvia kiekkokavereiltaan, muttei juo sitä kuitenkaan kovin usein. 
Pari tytärtäni autteli tänään ruuanlaitossa, kun vaativat evästä ja heitin että alkakaa sitten tehdä sitä. Teini paistoi jauhelihan ja 9v halusi pilkkoa kurkut ja paprikat. Tortilloihin täytettä. (Huomaa tuolla taustalla äidin mansikkakakkupala ja kahvi kupissa  ; )  ) Äiti ei nyt joutanut sitä ruokaa laittamaan. Oli tärkeämpää tekemistä. =D



No, teki äitikin osansa sitten myöhemmin iltapäivällä. Vähän pilkottiin perunaa ja porkkanaa pellille, heitettiin öljyä sekaan sekä suolaa, pippuria, chilimausteseosta ja paprikajauhetta. Ja uuniin. Lisäksi marinoituja  possunpihvejä kermassa haudutettuna paistinpannulla.



Huomenna taas hoidokit koolla! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti