Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Viikonloppua

Nämä viikonloput ovat nykyään rasittavia. Ei mitään menoa kun ei tarvitse (lue:pääse) jäähallille katsomaan pelejä sun muuta. Sitä tänäänkin JOUTUI siivoamaan sitten aikansa kuluksi keittiön kaapit ja laatikot. No, tulipahan sekin tehtyä ja heitettyä yhtä sun toista pois. Tähtivalot tuli asennettua jo varmaan viikko sitten. 


Ja tämä kuva nyt on viikolta kun mummi leipoi pullaa ja meidän 5v myös.


Ja tässähän se homma on levällään ja seuraavassa oikein siisti ja turhat poistettu. 



Ja seuraava...........ennen ja jälkeen.....




Huomatkaa, että laatikostani löytyy coctailtikkuja vuodelta ????. Olivat jo äidilläni laatikossa kun minä olin pieni. Ei ole ilmeisesti hirveästi tarvetta =) mutta alkavat olla jo laatikoineen antiikkia, että olkoon vielä sitten vaikka meidän lapsille.  =D  (olen minä niitä muutaman tarvinnut johonkin hommaan n. 10-20 vuoden aikana.)


Ihmetyksenarvoinen asia. Tyttäreni, joka täytti tässä kuussa 5 vuotta, aloitti muutama päivä synttäreidensä jälkeen kirjoittamaan aivan puskista. Aiemmin ei ole edes yrittänyt tehdä suuremmin kirjaimia. Ei edes ole halunnut opetella kirjoittamaan omaa nimeään. Sanelin huvikseni muutamia sanoja hänelle ja hän kirjoitti. Hitaasti äänne kerrallaan tiesi mikä kirjain on ja kirjoitti ne kaikki oikein. Lukeminen oli vielä vähän haussa kunnes pari viikkoa ehkä sen jälkeen lueskeli ihmeellisiä sanoja minulle kuten TOKYO ja MILITARY aivan oikein. Ja kirjoittelin sitten taas kokeeksi ihan tavallisia sanoja, niin tyttö mietti ensin hetken hiljaa ja sitten tokaisi sanan. Missä lie pääkopassa oikein yhdistellyt asioita itsekseen hiljaa. Teki meidän perheen ennätyksen lukemaan oppimisessa.


Iloista sunnuntaita!!
(Lähden tästä illaksi kököttämään keskustaan pariksi tunniksi kun vanhimmalla tytöllä on harkat. Auki ei vaan ole kuin yksi coffee house, hampparipaikat ja r-kioski. Että vähän tylsää. Otettava omia lehtiä mukaan ja oma pulla. Sitten ostaa vain kahvin ja istuu johonki nurkkaan lukemaan toista tuntia lehtiään.) No, voihan sitä vähän lenkilläkin käydä. 


2 kommenttia:

  1. psst. sinulle on haaste blogissani :) http://ipanailoa.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Ok! Pitääpä käydä katsomassa sopivalla ajalla.

    VastaaPoista